MAPIBA

Procés de disseny de MAPIBA

Vols millorar la imatge i comunicació visual del teu servei o producte?

En aquesta pàgina t’explicaré quins problemes resolc a les meves clientes, més enllà de dissenyar una cosa atractiva i creativa.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

Si la teva situació actual és...

Que costa arribar a les persones que són el teu públic potencial perquè no entenen el valor que aportes.

Que et requereix molt esforç tenir una bona comunicació que faci entendre la qualitat dels productes i serveis.

Que vols diferenciar-te de la competència, donant a conèixer l’essència que fa únic el teu negoci.

Que no arribes a tot i has de derivar taques comunicatives i creatives del teu negoci per dedicar-te a aspectes que gaudeixes i domines.

Et dic que, entenc les teves necessitats i per això ofereixo serveis enfocats als resultats i beneficis que pots aconseguir per al teu projecte gràcies al disseny gràfic i comunicació visual que puc proporcionar-te.

Els resultats que aconseguiràs

Ofereixo una solució directa perquè puguis resoldre els problemes en els quals es troba el teu negoci, que s’han esmentat anteriorment. T’ajudaré a aconseguir els resultats que estàs buscant:

Augmentar el nivell de professionalitat i qualitat del teu negoci, així com els productes o serveis associats, gràcies a una imatge de marca potent que transmetrà la seva essència i personalitat.

Tenir una major connexió amb el teu públic potencial, gràcies a la comunicació visual de la marca i els seus productes o serveis associats, ja que prèviament s'haurà analitzat aquest públic per saber quina és la millor manera d'arribar-hi.

Disposar de més temps per dedicar-te als aspectes del negoci que domines i gaudeixes, en lloc de dedicar multitud d’hores a aspectes de disseny i comunicació que desconeixes i no disposes de les eines necessàries.

Per què Mapiba?

En aquesta part t’explico com et puc ajudar amb el teu problema. Per a que em coneguis una mica més, exposaré de manera breu d’on vinc, què he fet i el què puc aportar al teu projecte.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

Gràcies a la formació universitària que disposo, especialitzada en disseny gràfic i comunicació visual, t’ajudaré a obtenir aquest posicionament de qualitat i millor visibilitat davant el teu públic potencial.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

L’estudi Mapiba que he establert al Priorat, té el principal objectiu d’ajudar a negocis i entitats ubicades en zones rurals, com poden ser serveis de turisme rural o productes alimentaris de proximitat, entre d'altres.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

A diferència d’altres professionals del meu sector, m’especialitzo en negocis i projectes de zones rurals perquè la meva passió i principal motivació (degut al vincle que sento amb el territori) és treballar per al desenvolupament rural.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

Conec les necessitats i motivacions de les persones amb empreses ubicades en zones rurals, ja que jo també sóc una d’elles. És per això que m’agrada involucrar-me en projectes que promocionin la qualitat dels productes i serveis de comarques rurals perquè conjuntament puguem fer promoció de les activitats econòmiques del territori.

Com puc ajudar-te?

El procés de contractació i servei de disseny en basa en diverses fases per poder dur a terme la transformació del teu negociAquesta és la metodologia que segueixo per ajudar-te a obtenir la professionalitat i qualitat visual que estàs buscant.

1. Sessió de valoració

En els diversos botons d’aquesta pàgina podràs omplir-lo i així coneixeré el teu projecte i necessitats. El revisaré per valorar si el meus serveis encaixen amb el que busques i et contactaré per parlar-ne.

2. Pressupost

Et facilitaré un document informatiu del cost econòmic que suposarà el servei sol·licitat. L’únic compromís que implica és donar una resposta, que pot ser sí o no.

3. Briefing o guia 

Elaboració juntament amb tu de la guia a seguir segons les necessitats i essència del projecte. Això permetrà transmetre’ls al disseny d’una manera coherent.

4. Procés de creació

Anàlisi del projecte i recerca de referents del servei o producte. Esbossos analògics i digitals de pluja d’idees. Vectoritzar esbossos seleccionats per definir propostes.

5. Presentació dels dissenys

Primera entrega de propostes de disseny que es farà a l’estudi Mapiba per així visualitzar-les i rebre l’explicació del procés de treball que s’ha seguit.

6. Revisió del client

Tindràs uns dies per valorar les propostes entregades i així escollir la que sentis més identificada. També comentarem si hi ha alguna cosa a modificar.

7. Segona entrega

És el punt per retocar aquells detalls que s’han d’acabar de definir. Millorar, si escau, alguns detalls de la proposta escollida com ajustar contingut, edició de color…

8. Segona Revisió

Revisaràs que tots els canvis acordats estiguin plasmats en la nova entrega. D’aquesta manera es donarà per tancada la peça gràfica i es portarà a impremta.

9. Entrega final

Entrega de tots els materials necessaris: manual de marca, imatge gràfica en diversitat de formats i versions de color, disseny preparat per impremta…

Aquest servei és per a tu?

Per saber si necessites ajuda amb la comunicació i comercialització dels teus productes o serveis, a continuació pots valorar-ho pel teu compte.

És per a tu, si:

Vols que treballem conjuntament?

T’explico els passos a seguir:

1. Omplir el formulari que trobaràs al botó de sota, que m’ajudarà a conèixer el teu projecte i necessitats.

2. El revisaré per valorar si necessites els meus serveis de disseny i et contactaré per oferir-te un pressupost sense compromís.

3. Si t’interessa, agendarem una reunió física en la que detallarem els objectius i el procés de creació.

Començar la conversa
1
💬 Hola
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?